Într-o zi mi-am spus: „Gata cu problemele legate de varice! Voi avea picioare sănătoase și frumoase din nou!”

După cum spune o zicală: „Bătrânețea nu este amuzantă”. Cam toți de aceeași vârstă cu mine suferă de hipertensiune, diabet sau alte probleme de sănătate. Am fost diagnosticată cu vene varicoase sau varice. Asta nu este o surpriză pentru mine, pentru că este ereditar. Mama a făcut chiar o operație, deci este genetică. Îmi plăcea să mă mândresc purtând tocuri înalte când eram mai tânără.

Nu am acordat atenție la început, pentru că aveam multe alte lucruri de făcut, decât să mă ocup de picioarele mele: lucram mult, aveam grijă de copii și mă străduiam să le asigur un trai decent. Când am ajuns la 40 de ani, sufeream de o formă gravă de varice, după o zi de muncă de 8 ore, nu-mi mai simțeam picioarele… Soțul meu mă ajuta mult – mă ajuta mult la treburile casnice, îmi făcea tot felul de măști pentru picioare, îmi făcea masaje pentru a atenua durerea ș.a. Este adevărat că aceste metode m-au ajutat prin atenuarea durerii și a inflamațiilor, dar nu era suficient…

Pe măsură ce îmbătrâneam, problemele mele au devenit mai grave. La 68 de ani abia mai puteam sta 10 minute în picioare fără să simt o durere insuportabilă.

Atunci am decis să caut ajutor de specialitate și am mers la spital. Un medic mi-a examinat picioarele și a spus că nu se mai putea face nimic decât o intervenție chirurgicală dacă voiam să mai pot umbla.

Nici nu pot explica cât de supărată am fost după consultație. Mama mea s-a tratat de aceeași problemă la același spital… A cheltuit o grămadă de bani, dar nimic nu a funcționat și a decis să apeleze la operație. A ajutat-o cu atenuarea durerii, dar problema a persistat și încă are probleme la mers...

Soluția s-a găsit în mod neașteptat

Dar noi nu mai aveam de ales... Am început economisirea pentru o intervenție chirurgicală. Era ultima mea șansă, nu-mi mai puteam mișca picioarele, fără a simți durere chinuitoare. Odată, nepoata mea a intrat în camera mea și ținea un fel de broșură în mâinile ei. Mi-a spus că a luat-o la terapeut și a văzut în prezentare un nou remediu pentru tratarea varicelor. A întrebat un medic despre acest nou produs numit Varikosette .

S-a dovedit a fi o cremă revoluționară, nouă pe piață. Nu este atât de cunoscută, dar odată ce ai varice, o folosești și devine indispensabilă. Rezultatele întrunesc toate așteptările.

După ce am citit cu atenție informațiile din broșură, am decis să aflu mai multe despre acest remediu interesant, eram sătulă de șarlatanii care oferă soluții magice, dar care agravează problemele.

Nepoata mea a găsit site-ul oficial al distribuitorului de Varikosette cu toate informațiile necesare: instrucțiuni de utilizare, o listă cu ingrediente și recenzii. Oamenii spun că au reușit să scape chiar de cele mai grave forme ale varicelor în doar o lună! Fără operații! Îți poți imagina?

Nepoata mea cea inteligentă a plasat o comandă online și în doar o săptămână, țineam coletul în mâinile mele.

De îndată ce am început să o folosesc, în doar câteva zile, am observat că picioarele mă dor mai puțin decât de obicei. Inflamația dispăruse complet fără să mai recidiveze.

O săptămână mai târziu, scăpasem complet de durere și de venele cu aspect de pânză de păianjen. După o altă săptămână, chiar și cele mai proeminente și mai dureroase vene dispăruseră fără urmă. Mai târziu, m-am încumetat să port și o fustă mai scurtă pe care nu o purtasem de mai bine de 3 ani (foloseam în continuare crema Varikosette , urmând cu strictețe instrucțiunile).

A trecut mai bine de un an - acum pot umbla și mă pot mișca fără să-mi fie teamă că-mi vor obosi picioarele!!! Alerg ca la 16 ani din nou!

Am spus tuturor despre această cremă minunată care mi-a salvat efectiv viața! Încă nu-mi vine să cred!

Este atât de bine să fii sănătos! Mulțumită producătorilor Varikosette !

P.S. Nepoata mea a comandat crema Varikosette de pe site-ul oficial

Recenzii medicale

Damian Dinescu - chirurg (experiență în domeniu: peste 30 de ani)
Îți sugerez să încerci Varikosette. Este absolut sigur, hipoalergenic, ușor de utilizat. În doar 2 săptămâni, vei observa o îmbunătățire semnificativă.
Cristina Argintar – medic chirurg (experiență în domeniu: 11 ani)
Crema Varikosette tratează într-adevăr varicele, este un fapt dovedit. Este o modalitate mai ieftină, cea mai sigură și cea mai eficientă.
Ionuț Șanta - chirurg (experiență în domeniu: peste 30 de ani)
Folosesc chiar eu acest remediu de 9 zile și îl recomand tuturor pacienților mei cu toată încrederea. Rezultatele sunt uimitoare: venele varicoase dispar în doar câteva săptămâni, în 94% dintre cazuri.

Este un răspuns la întrebarea „se poate scăpa de venele varicoase fără operație?” : „DA, se poate.”

Nu amâna tratamentul varicelor!

Comandă crema doar de pe site-ul oficial - Varikosette .

Află mai multe
Comentarii la articol 8
Elena Dan
Este grozav! Purtam doar pantofi cu talpă joasă, dar acum pot purta orice tip de încălțăminte îmi doresc!
Valeria Moldovan
Picioarele mele au început să se umfle și să mă doară cu puțin timp în urmă… Mama are vene oribile și foarte umflate și dureroase la nivelul picioarelor, care arată ca și niște noduri. Mi-e teamă că este ceva ereditar :(( Așa că am decis să iau crema Varikosette pentru amândouă. O folosim împreună acum! Inflamațiile au dispărut! Mama a scăpat de durere complet.
Camelia Balint
Mulțumiri uriașe autorului articolului pentru dezbaterea unui subiect atât de neplăcut. Nu văd prea informații despre Varikosette pe Internet. Poate pentru că este nouă pe piață. Și pe mine mă dor foarte tare picioarele, am făcut multe tratamente și operații – problema continuă să revină. Voi încerca cu siguranță crema, mulțumesc pentru idee!
Ioana Varga
Și eu am vene varicoase, acest coșmar este ereditar! Și mama, și bunica le au. Am comandat crema – este grozavă!!! Mulțumesc pentru sfat!
Daniela Rad
Am aflat despre Varikosette de la mama mea. Sincer, sunt o persoană sceptică și am încercat imediat s-o conving că nu ar trebui să comande produsul. Dar mama deja comandase și a început să folosească crema de îndată ce a sosit coletul. Am fost foarte surprinsă când m-a sunat și mi-a spus că venele varicoase dispăruseră!! Acum știu ce am de făcut dacă voi avea și eu boala.
Cornelia Lup
Varikosette e cea mai tare! Am început să am varice după ce l-am născut pe fiul meu. Mama mi-a luat crema Varikosette pentru a o încerca și m-a ajutat să scap complet de varice în dor o lună jumătate!
Liana Dumitrescu
Folosesc această cremă de o lună acum. Acum îi sunt fidelă cremei Varikosette . Am comandat-o online și mi-a venit prin curierat. O folosesc și o iubesc. Mă simt mult-mult mai bine acum, picioarele nu mă mai dor la sfârșitul zilei. Chiar îmi place efectul. Nu-ți fie teamă s-o comanzi!
Tamara
Sunt gimnastă, nu foarte celebră, dar oamenii din orașul meu mă cunosc bine. Efectuarea de exercițiilor la sol necesită foarte multă muncă și dăruire. Dacă pentru unii varicele înseamnă doar o problemă estetică, pentru mine înseamnă sfârșitul carierei. Am găsit Varikosette din întâmplare – am văzut o colegă folosind crema. Am întrebat de ea și am găsit toate informațiile pe internet în acea seară. Am decis s-o comand și s-o încerc. Era să-mi iau adio de la cariera mea din cauza stadiului avansat al venelor varicoase.